Kiitos ensinnäkin kaikkille, jotka ovat tänne asti vaivautuneet ja lähettäneet kommentteja. Kiitos ja kumarrus teille! Kiva, kun joku edes pitää kirjoituksistani. Kiitos.

Tänään ei tapahtunut oikeastaan mitään. Juoksin pitkän matkan ja purkasin siinä samalla itseäni.

Juoksin uimarannalle, jossa on kesäisin paljon erilaisia ihmisiä. Nyt siellä ei ollut kuin muutama ihminen.

Aikamoinen sattuma, että kanerini, joka sairastaa anoreksiaa, tuli paikalle äitinsä ja kummitätinsä kanssa. Juteltiin melko pitkään ja kyseltiin kuulumisia. Hän asuu nykyään viikolla Helsingissä, sairaalassa ja käy koulua jossain koulussa siellä. Oli ihan mukava vaihtaa kuulumisia, vaikka oli vaikea puhua hänelle, koska piti välttää asiaa. Ja muutenkin välillä ahdisti. En tiedä mistä johtui.

Ei kai tässä muuta. Tyhjä olo... Ei oikein mitään selviä ajatuksia. Itkettää, mutta en osaa itkeä. Haluaisin jo kouluun, mutten kumminkaan. Ehkä jätän ensimmäisen tunnin pois päivästä. Ehkä en.

Ensi viikolla, ehkäpä jopa huomenna, kirjoitan viimeisen osan P&T:ä. Viimeisen... Sen jälkee aloitan jotain uutta, erilaista. Ja loppupäätökseni olen jo tehnyt, miten lopetan tuon P&T:n.

P&T kategoria ei toimi... En tiedä mikä on syynä. Olen painanut melkein joka päivä "Julkaise blogin index" ja "Julkaise koko blogi", mutta mitään ei tapahdu. Yritän korjata...

Illan jatkoja.