Tyttö ja poika harppoivat koulun portaita ja kävivät istumaan niiden päähän. He olivat alkaneet olemaan yhdessä siitä päivästä asti, kun he olivat paenneet jengiä. He olivat nyt ystäviä. Eivät muuta, eivätkä he tahtoneetkaan olla muuta.

He nauroivat. Nauroivat toisilleen. He eivät olleet ikinä nauraneet näin paljon, kuin nyt.

Niin, he olivat ystäviä. He kertoivat toisilleen melkein kaiken. Melkein.

Tyttö hyvästeli pojan ja lähti tunnille, kun näki opettajansa kävelevän luokkaan.

Poika lähti yksin kävelemään tunnille, eri rakennukseen. Hän oli jo myöhässä tunnilta, joten hän kiristi kävelytahtiaan.

Yhtäkkiä joku tarttui hänen hupputakkinsa hihasta ja veti hänet pyörätelineiden luokse. Siellä häntä odotti jengi. Poika oli kyllästynyt nuoriin ja lähti kävelemään toiseen suuntaan.

Samassa johtaja työnsi hänet maahan. Poika tunsi veren valuvan hänen nenästään.

Poika nousi kontalleen. Silloin jengi piiritti hänet.

"Vittu, sä kyl oot niin helvetin säälittävä", johtaja sanoi.

Poika nousi seisomaan. Hän yritti keksiä pakosuunnitelman, mutta ei keksinyt. Hän ei pääsisi pois.

Jengin johtaja astui lähemmäs poikaa. Sitten johtaja löi poikaa nyrkillä kasvoihin. Poika ei kaatunut. Hän vain seisoi. Johtaja löi uudestaan. Poika seisoi edelleen. Nyt johtaja tönäisi häntä voimakkaasti. Poika ei kaatunut, vaan piti katseen johtajan silmissä.

Poika huomasi johtajan yrittävän kääntää katsettaan.

"Käykää kimppuun, helvetti!" johtaja huusi ja nuoret alkoivat hakata ja töniä poikaa. Poika kaatui ja sai ruumiinsa täyteen mustelmia ja kolhuja. Hän ei välittänyt.

Nuoret jättivät pojan, kun tämä oli tarpeeksi pahoinpidelty. Hän nousi ylös ja lähti tapaamaan tyttöä, koska tiesi tunnin jo päättyneen.

Poika näki tytön kävelevän ruokalaan ja liittyi tämän seuraan.

"Mitä ne on tehny sulle!" tyttö kysyi pojalta jonossa. Poika ei vastannut. Tyttö tarttui tämän käteen ja vei hänet vessaan. Hän pyysi poikaa pesemään veriset kasvonsa.

"Mitä aijot sanoo vanhemmilles?" tyttö kysyi.
"En tiedä."
"Sun pitää keksiä jotain."
"Sanon vaikka, ett jouduin koulumatkalla johonki tappeluun mukaan ja et en tuntenu niitä tyyppejä, mut ne oli jotain helvetin isoja jätkiä, jotka tappelee kaikkien kanssa."
"Okei…" tyttö sanoi hiljaa ja antoi pojalle paperia, jotta tämä pyyhkisi kasvonsa siihen.