Poika käveli risteykseen, josta koulu alkoi näkyä. Hän ylitti suojatien. Juuri kun hän oli tien toisella puolella, hän kuuli nopeita askelia tulevan tunnelista. Tyttö juoksi hänen ohitseen ja loi häneen hetken katseen ja jatkoi juoksemistaan. Poika kuuli nyt ison joukon ääniä tunnelista. Hän näki, että nuoriso jengi juoksi sieltä, ilmeisesti tytön perään.

Poika meni heidän eteensä.

"Helvetin homo! Mee pois tieltä!" huusi johtaja. "Vai yritäksä estää?"

Poika ei väistänyt vaan katsoi taakseen ja näki tytön olevan jo koulun ovella. Silloin hän lensi maahan johtajan iskusta. Hän koitti silmänsä viertä. Se oli kuuma. Jengi oli jo lähtenyt juoksemaan koululle päin. Ainakin tyttö oli ehtinyt sisään. Poika ravisti päätään ja näki edessään luokkalaisiaan, jotka sylkäisivät hänen päälleen ja potkaisivat häntä. Poika tiesi olevansa heikko, mutta ei hän silti uskaltanut olla vahva ja potkaista takaisin.

Hän nousi ja lähti kävelemään koululle.

Poika avasi koulun oven ja käveli ensimmäiselle tunnille. Hänellä olisi tytön kanssa sama tunti taas. Poika astui luokkaan, myöhässä tunnilta. Tyttöä ei näkynyt missään. Miksi hän edes välitti? Hän pyyhki tytön mielestään ja yritti kerrankin keskittyä oppituntiin.